Nieuws

Al onze locaties zijn weer geopend

NS heeft aangekondigd om vanaf mei in stappen met meer treinen te gaan rijden. Dat betekent dat reizigers grotendeels weer van de reguliere dienstregeling gebruik kunnen maken voor noodzakelijke reizen. Omdat wij deze reizigers weer meer faciliteiten willen bieden op het station, gaan vanaf 28 april alle onze locaties weer open.

Verkoop van sneltesten
In al onze winkels zijn maatregelen getroffen om elkaar 1,5 meter ruimte te geven. Naast mondkapjes en desinfecterende handgel, zijn nu ook sneltesten toegevoegd aan ons assortiment. Deze goedgekeurde sneltesten van Roche zijn te koop voor €6,99.

We kijken er naar uit om snel alle reizigers weer te kunnen verwelkomen.

Bekijk Ook

Popronde in Stationshuiskamer

Popronde Arnhem 2021 gaat dit jaar door! Er zullen weer verschillende shows gegeven worden in kledingwinkels, horecagelegenheden en andere toffe locaties in Arnhem. Dit jaar is Stationshuiskamer onderdeel van deze locaties, zien we jou 29 oktober?

Wie verras jij met een gratis Greetz kaart?

Speciaal voor de feestdagen hebben we in samenwerking met Greetz 6 originele kaarten ontworpen. Kies je favoriet en bestel de kaart t.w.v. €2,95 gratis met de kortingscode die op de ontvangen voucher staat. Deze voucher ontvang je bij iedere aankoop bij StationsHuiskamer. Je betaalt alleen de postzegel zelf.