Nieuws

Hervulbare fles met kraanwater te koop bij StationsHuiskamer

Vanaf nu kun je bij StationsHuiskamer een hervulbare fles met kraanwater kopen. Met het opnemen van deze hervulbare drinkwaterfles in het assortiment, willen wij het meenemen van een eigen drinkwaterfles tijdens het reizen stimuleren. De hervulbare waterfles die verkocht gaat worden, heeft een speciaal ontwerp met iconen uit de stationsomgeving. De fles is naast StationsHuiskamer ook te te vinden in de schappen van Kiosk, Julia’s en AH to Go.

Dit jaar opent NS in totaal 200 nieuwe watertappunten bij stations, in samenwerking met gemeenten en de kraanwaterbedrijven. 90% van alle treinreizigers heeft uiteindelijk toegang tot gratis drinkwater voor onderweg. NS en haar partners biedt de watertappunten als service aan reizigers en wil hiermee bijdragen aan het verminderen van plastic afval. Nu kunnen reizigers ook een hervulbare waterfles kopen op het station, die ze kunnen gebruiken bij deze watertappunten. Zo stimuleren we reizigers te kiezen voor het vullen van een eigen drinkwaterfles.

De hervulbare waterfles is in een witte en zwarte uitvoering. Op de fles zijn typische stationsafbeeldingen te zien. De fles is gemaakt van ‘I’m Green PE’, dat is plastic gemaakt van een residu van suikerriet en BPA vrij. De fles is bij verkoop gevuld met gefilterd kraanwater en kost €2,95.

Bekijk Ook

Popronde in Stationshuiskamer

Popronde Arnhem 2021 gaat dit jaar door! Er zullen weer verschillende shows gegeven worden in kledingwinkels, horecagelegenheden en andere toffe locaties in Arnhem. Dit jaar is Stationshuiskamer onderdeel van deze locaties, zien we jou 29 oktober?

Wie verras jij met een gratis Greetz kaart?

Speciaal voor de feestdagen hebben we in samenwerking met Greetz 6 originele kaarten ontworpen. Kies je favoriet en bestel de kaart t.w.v. €2,95 gratis met de kortingscode die op de ontvangen voucher staat. Deze voucher ontvang je bij iedere aankoop bij StationsHuiskamer. Je betaalt alleen de postzegel zelf.

Samen op weg naar een rookvrij station

NS wil bijdragen aan een gezonde omgeving op het station. Daarom stopt StationsHuiskamer per 1 april met de verkoop van tabak.