Over

Welkom in de StationsHuiskamer!

Met onze vele voorzieningen maken wij het wachten en verblijven bij ons zo prettig mogelijk. Voel je thuis op het station!

Aangenaam wachten

De StationsHuiskamer is een plek waar je prettig kan wachten met zicht op actuele reisinformatie. Naast de mogelijkheid om een warme drank en iets lekkers erbij te kunnen nuttigen, zijn er extra voorzieningen die het wachten of verblijven nóg comfortabeler maken. Elke StationsHuiskamer heeft bijvoorbeeld extra stopcontacten, zodat je je mobiele telefoon kunt opladen. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis wifi en is er bijna altijd een toilet aanwezig. De medewerkers van de StationsHuiskamer zijn gastvrouwen en gastheren en zullen graag een heerlijke cappuccino voor je inschenken. Waar mogelijk zullen ze ook je vragen met betrekking tot je reis, beantwoorden.

StationsHuiskamer Lokaal

Binnen onze 30 locaties tellende formule, maken we onderscheid tussen StationsHuiskamers op lokale en centrale stations. Alle StationsHuiskamers op de kleinere stations zijn gericht op reizigers die onderweg zijn. Je kunt hier aangenaam wachten, dichtbij de trein. Om te zorgen dat je gemakkelijk weer verder kunt reizen wanneer de trein arriveert, bestaat het assortiment uit producten die je makkelijk mee kunt nemen.

 

StationsHuiskamer Centraal

Naast StationsHuiskamers op kleine stations, zijn er ook 3 StationsHuiskamer op grotere stations. Deze locaties zijn gericht op reizigers die wat langer bij ons willen wachten, verblijven of even willen werken. Er is hier meer wachtruimte beschikbaar en we bieden hier een breder menu aan, wat inspeelt op de verschillende momenten van de dag. Een deel van het assortiment wordt vers bereid door de medewerkers en op servies geserveerd. Je vindt deze vestigingen op station Arnhem Centraal, Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal.