Nieuws

Roger van Boxtel opent vestiging Boxtel

Wachten op de trein wordt een stuk prettiger op station Boxtel. Op woensdag 25 september zijn de deuren van de StationsHuiskamer op station Boxtel officieel geopend. Om dat te vieren is president-directeur Roger van Boxtel naar het station van zijn achternaam gekomen om de StationsHuiskamer te openen. Via Facebook hebben twintig andere mensen die Van Boxtel heten zich aangemeld om het feestje mee te vieren.

De nieuwe StationsHuiskamer is op de plek van de Kiosk gekomen. In een prettige sfeer kunnen reizigers hier even rustig zitten, met voorzieningen als Wifi, stopcontacten, actuele reisinformatie en de mogelijkheid om iets te eten of drinken. De medewerkers van de voormalige Kiosk zijn nu gastvrouwen en gastheren van de StationsHuiskamer en een belangrijk aanspreekpunt voor de reizigers.

De StationsHuiskamer is een formule, waarmee wordt ingespeeld op de behoefte van de reiziger om ook op een regionaal station op een prettige plek te verblijven. De StationsHuiskamer is, een initiatief van NS om lokaal het serviceniveau voor de reiziger van deur-tot-deur te optimaliseren, want een derde van de treinreizigers reist via een regionaal station. Wij veraangenamen het verblijf op station Boxtel voor reizigers met deze voorziening.

De StationsHuiskamer is gevestigd in de stationshal op de plek van de oude Kiosk. De aanleiding voor de komst van de StationsHuiskamer was dat er op station Boxtel ook behoefte is aan een plek waar reizigers prettig kunnen wachten met zicht op de trein en actuele reisinformatie. Daarnaast wordt er onder andere koffie verkocht en zijn er extra stopcontacten geplaatst om bijvoorbeeld een mobiele telefoon op te laden. De medewerkers van de voormalige Kiosk zijn nu gastvrouwen en gastheren van de StationsHuiskamer en een belangrijk aanspreekpunt voor de reizigers.

Bekijk Ook

Nieuw: ‘Ouwe Taart’ appeltaart

Nieuw bij StationsHuiskamer, de 'Ouwe Taart' appeltaart. Een taartje met een missie!

Borrelarrangement bij StationsHuiskamer Centraal

Nieuw bij StationsHuiskamer: het borrel arrangement! In de huiskamers in Rotterdam, Den Haag en Arnhem kun je nu met vrienden, collega's of familie gezellig borrelen en gebruik maken van dit arrangement. Dit houdt in: 3 drankjes en borrelhapjes, voor 13,50 euro per persoon. Vanaf 20 personen is de prijs 12,50 euro per persoon. We zien jullie graag snel!

Popronde in Stationshuiskamer

Popronde Arnhem 2021 gaat dit jaar door! Er zullen weer verschillende shows gegeven worden in kledingwinkels, horecagelegenheden en andere toffe locaties in Arnhem. Dit jaar is Stationshuiskamer onderdeel van deze locaties, zien we jou 29 oktober?