Nieuws

Happy Tuesday bij StationsHuiskamer!

Happy Tuesday bij StationsHuiskamer

Samen zetten we ouderen in het zonnetje

Wist je dat StationsHuiskamer zich elk jaar inzet voor een kwetsbare groep in de samenleving?
In januari is het weer zover. Dan verkoopt StationsHuiskamer een taartje, waarvan een deel van de opbrengst gedoneerd wordt aan Stichting Met je hart. Een stichting die strijdt tegen eenzaamheid onder ouderen. Want voor veel ouderen is samenzijn niet vanzelfsprekend. Meer dan de helft van de 75-plussers geeft aan zich eenzaam te voelen. Maar liefst 0,50 per verkocht taartje (verkoopprijs 2,50) wordt gedoneerd aan de stichting. 

Happy Tuesday bij diverse StationsHuiskamers
En dit jaar doen we méér dan een mooi, tijdelijk aanbod met een donatie. Want samen met de stichting organiseren we op 16 januari Happy Tuesday: een evenement op de ochtend na Blue Monday, waarop we deze ouderen blij maken met koffie, taart, spelletjes, muziek en samenzijn. Want samen is zoveel leuker dan alleen.

Zo komt niemand minder dan Willeke Alberti 's ochtends optreden in de StationsHuiskamer Den Haag (let op: dit is een besloten event) en doen we oudhollandse spelletjes onder het genot van een kopje koffie én natuurlijk appeltaart.

Ook in de huiskamers van Boxtel, Woerden, Baarn, Bilthoven, Driebergen-Zeist en Heerhugowaard staat de ochtend in het teken van Happy Tuesday en zullen er ouderen aanschuiven voor een gezellige ochtend.

Vind jij dit ook een mooi initiatief en wil je graag helpen? Dat kan. Koop dan natuurlijk het taartje in de periode van 8 januari t/m 4 februari in één van onze StationsHuiskamers.

Bekijk Ook

Muzikanten gezocht voor Happy Tuesday

Kom jij eenzame ouderen een Happy Tuesday bezorgen? 16 januari 2024 dopen we om naar Happy Tuesday. De dag na Blue Monday. Hiermee vragen we aandacht voor de eenzaamheid onder ouderen. Deze ochtend nodigen we eenzame ouderen uit om een gezellige ochtend te beleven met reizigers en medewerkers van de StationsHuiskamer. We zorgen voor leuke gesprekken, spelletjes maar ook voor entertainment. Ben jij een muzikaal talent? Dan zoeken we jou! Voor de onderstaande StationsHuiskamer zoeken we nog muzikale artiesten: Baarn, Bilthoven, Boxtel, Heerhugowaard, Driebergen-Zeist en Woerden. Vind jij het leuk om tussen 09:30 en 11:30 op dinsdag 16 januari op te treden voor onze ouderen? Meld je dan nu aan via marketing.nsretail@ns.nl. Stuur jouw voorkeurs locatie en wat je wil gaan doen. Optreden zal op vrijwillige basis zijn.

Nieuw: ‘Ouwe Taart’ appeltaart

Nieuw bij StationsHuiskamer, de 'Ouwe Taart' appeltaart. Een taartje met een missie!

Borrelarrangement bij StationsHuiskamer Centraal

Nieuw bij StationsHuiskamer: het borrel arrangement! In de huiskamers in Rotterdam, Den Haag en Arnhem kun je nu met vrienden, collega's of familie gezellig borrelen en gebruik maken van dit arrangement. Dit houdt in: 3 drankjes en borrelhapjes, voor 13,50 euro per persoon. Vanaf 20 personen is de prijs 12,50 euro per persoon. We zien jullie graag snel!