Nieuws

Nieuw: ‘Ouwe Taart’ appeltaart

Nieuw bij StationsHuiskamer, de 'Ouwe Taart' appeltaart. Een taartje met een missie!

Per verkocht taartje gaat namelijk een deel naar de Stichting Met je Hart, die zich inzet om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Zij richten zich lokaal op ouderen die, om verschillende redenen, eenzaam zijn en hun huis bijna niet meer uitkomen. Ontmoetingen op frequente basis zorgen ervoor dat zij uit hun isolement worden gehaald en anderen ontmoeten. “Mijn leven heeft weer glans gekregen” is een van de vele mooie uitspraken.

Het lekkere eenpersoons appeltaartje wordt geproduceerd door Royal Smilde en wordt inmiddels verkocht bij heel wat horecazaken en evenementen in de Rai. En nu dus ook standaard bij alle StationsHuiskamers, m.u.v. Rotterdam, Den Haag en Arnhem.

Ter introductie van dit mooie product is het taartje van 17 t/m 30 april 2023 voor maar 2,00 verkrijgbaar (i.p.v. 2,50).

Ook liggen er in de StationsHuiskamer vanaf dan ansichtkaartjes om een oudere (dus je opa, oma, buurvrouw, kennis of vriend) uit te nodigen samen een taartje te komen eten bij StationsHuiskamer. Deze kaartjes kun je bij ons schrijven en wij doen ze op de post! In mei en juni krijgen jullie ter inlevering van dit verstuurde ansichtkaartje het 2e taartje helemaal gratis. 

Kom dus snel langs en help zo een handje mee.

Meer weten? Bekijk de website van 'Ouwe Taart'

Bekijk Ook

Borrelarrangement bij StationsHuiskamer Centraal

Nieuw bij StationsHuiskamer: het borrel arrangement! In de huiskamers in Rotterdam, Den Haag en Arnhem kun je nu met vrienden, collega's of familie gezellig borrelen en gebruik maken van dit arrangement. Dit houdt in: 3 drankjes en borrelhapjes, voor 13,50 euro per persoon. Vanaf 20 personen is de prijs 12,50 euro per persoon. We zien jullie graag snel!

Popronde in Stationshuiskamer

Popronde Arnhem 2021 gaat dit jaar door! Er zullen weer verschillende shows gegeven worden in kledingwinkels, horecagelegenheden en andere toffe locaties in Arnhem. Dit jaar is Stationshuiskamer onderdeel van deze locaties, zien we jou 29 oktober?

Wie verras jij met een gratis Greetz kaart?

Speciaal voor de feestdagen hebben we in samenwerking met Greetz 6 originele kaarten ontworpen. Kies je favoriet en bestel de kaart t.w.v. €2,95 gratis met de kortingscode die op de ontvangen voucher staat. Deze voucher ontvang je bij iedere aankoop bij StationsHuiskamer. Je betaalt alleen de postzegel zelf.