Nieuws

Nieuw: ‘Ouwe Taart’ appeltaart

Nieuw bij StationsHuiskamer, de 'Ouwe Taart' appeltaart. Een taartje met een missie!

Per verkocht taartje gaat namelijk een deel naar de Stichting Met je Hart, die zich inzet om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Zij richten zich lokaal op ouderen die, om verschillende redenen, eenzaam zijn en hun huis bijna niet meer uitkomen. Ontmoetingen op frequente basis zorgen ervoor dat zij uit hun isolement worden gehaald en anderen ontmoeten. “Mijn leven heeft weer glans gekregen” is een van de vele mooie uitspraken.

Het lekkere eenpersoons appeltaartje wordt geproduceerd door Royal Smilde en wordt inmiddels verkocht bij heel wat horecazaken en evenementen in de Rai. En nu dus ook standaard bij alle StationsHuiskamers, m.u.v. Rotterdam, Den Haag en Arnhem.

Ter introductie van dit mooie product is het taartje van 17 t/m 30 april 2023 voor maar 2,00 verkrijgbaar (i.p.v. 2,50).

Ook liggen er in de StationsHuiskamer vanaf dan ansichtkaartjes om een oudere (dus je opa, oma, buurvrouw, kennis of vriend) uit te nodigen samen een taartje te komen eten bij StationsHuiskamer. Deze kaartjes kun je bij ons schrijven en wij doen ze op de post! In mei en juni krijgen jullie ter inlevering van dit verstuurde ansichtkaartje het 2e taartje helemaal gratis. 

Kom dus snel langs en help zo een handje mee.

Meer weten? Bekijk de website van 'Ouwe Taart'

Bekijk Ook

Happy Tuesday bij StationsHuiskamer!

Op 16 januari vindt Happy Tuesday plaats in een aantal StationsHuiskamers, om ouderen een gezellige ochtend te bezorgen met live entertainment en oudhollandse spelletjes. Én natuurlijk koffie met appeltaart. Per verkocht taartje wordt 0,50 gedoneerd aan Stichting Met je hart.

Muzikanten gezocht voor Happy Tuesday

Kom jij eenzame ouderen een Happy Tuesday bezorgen? 16 januari 2024 dopen we om naar Happy Tuesday. De dag na Blue Monday. Hiermee vragen we aandacht voor de eenzaamheid onder ouderen. Deze ochtend nodigen we eenzame ouderen uit om een gezellige ochtend te beleven met reizigers en medewerkers van de StationsHuiskamer. We zorgen voor leuke gesprekken, spelletjes maar ook voor entertainment. Ben jij een muzikaal talent? Dan zoeken we jou! Voor de onderstaande StationsHuiskamer zoeken we nog muzikale artiesten: Baarn, Bilthoven, Boxtel, Heerhugowaard, Driebergen-Zeist en Woerden. Vind jij het leuk om tussen 09:30 en 11:30 op dinsdag 16 januari op te treden voor onze ouderen? Meld je dan nu aan via marketing.nsretail@ns.nl. Stuur jouw voorkeurs locatie en wat je wil gaan doen. Optreden zal op vrijwillige basis zijn.

Borrelarrangement bij StationsHuiskamer Centraal

Nieuw bij StationsHuiskamer: het borrel arrangement! In de huiskamers in Rotterdam, Den Haag en Arnhem kun je nu met vrienden, collega's of familie gezellig borrelen en gebruik maken van dit arrangement. Dit houdt in: 3 drankjes en borrelhapjes, voor 13,50 euro per persoon. Vanaf 20 personen is de prijs 12,50 euro per persoon. We zien jullie graag snel!