Nieuws

Popronde in Stationshuiskamer

Popronde Arnhem 2021 gaat dit jaar door! Er zullen weer verschillende shows gegeven worden in kledingwinkels, horecagelegenheden en andere toffe locaties in Arnhem. Dit jaar is Stationshuiskamer onderdeel van deze locaties, zien we jou 29 oktober?

Popronde is een reizend muziekfestival door heel Nederland, en op 29 oktober vindt deze plaats in Arnhem. Het doel van dit festival is upcoming artiesten de kans geven een groter publiek te creëren en meer ervaring op te doen.

Dit jaar zullen er in Arnhem 82 optredens plaatsvinden op wel 27 verschillende locaties door de hele stad. Op de locatie van Stationshuiskamer is het van 17.00 tot 19.30 uur feest. Er zullen op onze locatie drie optredens plaatsvinden door: Greame James, Roos Meijer en Geone Hartman. Het hele programma van de Popronde is te vinden via deze link: Arnhem 29 Oktober | Popronde

Om de optredens bij te wonen is het noodzakelijk dat je in bezit bent van een Passe-partout, zo heb je de hele dag toegang tot alle optredens die plaatsvinden! Deze kan gekocht worden op de site van de Popronde, en kost €5,-. Reserveren is niet meer nodig, maar het hebben van een corona- en legitimatiebewijs is wel noodzakelijk.

We hopen je op 29 oktober met plezier te verwelkomen op onze locatie!

 

Bekijk Ook

Nieuw: ‘Ouwe Taart’ appeltaart

Nieuw bij StationsHuiskamer, de 'Ouwe Taart' appeltaart. Een taartje met een missie!

Borrelarrangement bij StationsHuiskamer Centraal

Nieuw bij StationsHuiskamer: het borrel arrangement! In de huiskamers in Rotterdam, Den Haag en Arnhem kun je nu met vrienden, collega's of familie gezellig borrelen en gebruik maken van dit arrangement. Dit houdt in: 3 drankjes en borrelhapjes, voor 13,50 euro per persoon. Vanaf 20 personen is de prijs 12,50 euro per persoon. We zien jullie graag snel!

Wie verras jij met een gratis Greetz kaart?

Speciaal voor de feestdagen hebben we in samenwerking met Greetz 6 originele kaarten ontworpen. Kies je favoriet en bestel de kaart t.w.v. €2,95 gratis met de kortingscode die op de ontvangen voucher staat. Deze voucher ontvang je bij iedere aankoop bij StationsHuiskamer. Je betaalt alleen de postzegel zelf.