Nieuws

Popronde in Stationshuiskamer

Popronde Arnhem 2021 gaat dit jaar door! Er zullen weer verschillende shows gegeven worden in kledingwinkels, horecagelegenheden en andere toffe locaties in Arnhem. Dit jaar is Stationshuiskamer onderdeel van deze locaties, zien we jou 29 oktober?

Popronde is een reizend muziekfestival door heel Nederland, en op 29 oktober vindt deze plaats in Arnhem. Het doel van dit festival is upcoming artiesten de kans geven een groter publiek te creëren en meer ervaring op te doen.

Dit jaar zullen er in Arnhem 82 optredens plaatsvinden op wel 27 verschillende locaties door de hele stad. Op de locatie van Stationshuiskamer is het van 17.00 tot 19.30 uur feest. Er zullen op onze locatie drie optredens plaatsvinden door: Greame James, Roos Meijer en Geone Hartman. Het hele programma van de Popronde is te vinden via deze link: Arnhem 29 Oktober | Popronde

Om de optredens bij te wonen is het noodzakelijk dat je in bezit bent van een Passe-partout, zo heb je de hele dag toegang tot alle optredens die plaatsvinden! Deze kan gekocht worden op de site van de Popronde, en kost €5,-. Reserveren is niet meer nodig, maar het hebben van een corona- en legitimatiebewijs is wel noodzakelijk.

We hopen je op 29 oktober met plezier te verwelkomen op onze locatie!

 

Bekijk Ook

Wie verras jij met een gratis Greetz kaart?

Speciaal voor de feestdagen hebben we in samenwerking met Greetz 6 originele kaarten ontworpen. Kies je favoriet en bestel de kaart t.w.v. €2,95 gratis met de kortingscode die op de ontvangen voucher staat. Deze voucher ontvang je bij iedere aankoop bij StationsHuiskamer. Je betaalt alleen de postzegel zelf.

Samen op weg naar een rookvrij station

NS wil bijdragen aan een gezonde omgeving op het station. Daarom stopt StationsHuiskamer per 1 april met de verkoop van tabak.

Roger van Boxtel opent vestiging Boxtel

Wachten wordt een stuk prettiger op station Boxtel. Samen met 20 naamgenoten heeft Roger van Boxtel de StationsHuiskamer geopend.