Nieuws

Popronde in Stationshuiskamer

Popronde Arnhem 2021 gaat dit jaar door! Er zullen weer verschillende shows gegeven worden in kledingwinkels, horecagelegenheden en andere toffe locaties in Arnhem. Dit jaar is Stationshuiskamer onderdeel van deze locaties, zien we jou 29 oktober?

Popronde is een reizend muziekfestival door heel Nederland, en op 29 oktober vindt deze plaats in Arnhem. Het doel van dit festival is upcoming artiesten de kans geven een groter publiek te creëren en meer ervaring op te doen.

Dit jaar zullen er in Arnhem 82 optredens plaatsvinden op wel 27 verschillende locaties door de hele stad. Op de locatie van Stationshuiskamer is het van 17.00 tot 19.30 uur feest. Er zullen op onze locatie drie optredens plaatsvinden door: Greame James, Roos Meijer en Geone Hartman. Het hele programma van de Popronde is te vinden via deze link: Arnhem 29 Oktober | Popronde

Om de optredens bij te wonen is het noodzakelijk dat je in bezit bent van een Passe-partout, zo heb je de hele dag toegang tot alle optredens die plaatsvinden! Deze kan gekocht worden op de site van de Popronde, en kost €5,-. Reserveren is niet meer nodig, maar het hebben van een corona- en legitimatiebewijs is wel noodzakelijk.

We hopen je op 29 oktober met plezier te verwelkomen op onze locatie!

 

Bekijk Ook

Happy Tuesday bij StationsHuiskamer!

Op 16 januari vindt Happy Tuesday plaats in een aantal StationsHuiskamers, om ouderen een gezellige ochtend te bezorgen met live entertainment en oudhollandse spelletjes. Én natuurlijk koffie met appeltaart. Per verkocht taartje wordt 0,50 gedoneerd aan Stichting Met je hart.

Muzikanten gezocht voor Happy Tuesday

Kom jij eenzame ouderen een Happy Tuesday bezorgen? 16 januari 2024 dopen we om naar Happy Tuesday. De dag na Blue Monday. Hiermee vragen we aandacht voor de eenzaamheid onder ouderen. Deze ochtend nodigen we eenzame ouderen uit om een gezellige ochtend te beleven met reizigers en medewerkers van de StationsHuiskamer. We zorgen voor leuke gesprekken, spelletjes maar ook voor entertainment. Ben jij een muzikaal talent? Dan zoeken we jou! Voor de onderstaande StationsHuiskamer zoeken we nog muzikale artiesten: Baarn, Bilthoven, Boxtel, Heerhugowaard, Driebergen-Zeist en Woerden. Vind jij het leuk om tussen 09:30 en 11:30 op dinsdag 16 januari op te treden voor onze ouderen? Meld je dan nu aan via marketing.nsretail@ns.nl. Stuur jouw voorkeurs locatie en wat je wil gaan doen. Optreden zal op vrijwillige basis zijn.

Nieuw: ‘Ouwe Taart’ appeltaart

Nieuw bij StationsHuiskamer, de 'Ouwe Taart' appeltaart. Een taartje met een missie!